onsdag 1 februari 2012

Det är gott ....

....med barnbarn. Att få ha dem hos sig, gosa och läsa och pussla. I förra veckan hade jag fyra pojkar i olika åldrar hos mig- inte på samma dag. De var lite för förkylda för att vara på dagis /skola.

Jag tycker att jag brukar vara rätt immun, men den här gången var kanske mormor för närgången, så jag fick en omgång jag också.
 Nu är jag hyfsat i gång igen.
 Slänger väl in lite velourhanddukar jag vävt till de där älsklingarna.

Jag funderar på att ha en tävlig där ni får gissa vad de heter ;)
Den låga nivån på humor får väl skyllas på att jag fortfarande är lite förkyld.....
Jag ska skärpa mig.
Hoppas jag inte smittade dej i måndags Eva-Lena?
Hälsningar Monika

4 kommentarer:

 1. Den tanken var ju rolig. Du som bara har töser har pojkar (och ett par töser) till barnbarn. När man inte har dem runt sej för jämnan är ma väldigt utsatt för småbarnsbaciller. Min läkare sa att det är de allra värsta bacillerna man kan få. Jag har ju sett dina handdukar på utställningen förra året.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Så fina handukarna är som du har vävt. Det är många timmar i vävstolen för varje handuk, men trivsamma timmar kan jag tro.
  Jag fick inga baciller som har satt sig, av dig, men däremot fina minnen från en härlig förmiddag.
  Nu snöar det intensivt utanför fönstret så jag ska gå ner till mina vävstolar i källaren så jag slipper se snöflingorna.
  Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 3. Hallå hallå från andra sidan (Atlanten alltså!). Väldigt fina handdukar, du vet vad mina barn heter va ;)? Tror du det går att lura i "tanten" att väva nått sånt? Hon borde ju ha all tid i världen...eller...
  /Regina

  SvaraRadera