fredag 11 oktober 2013

Fingrars verk.

Idag ska inlägget handla om någon/några andra händers verk.

Jag har 6 begåvade barn. Begåvade på var och en sitt sätt. Två av döttrarna målar. Och ikväll har  Emmas målarkurs vernissage.
Det är väldigt hög nivå på alla konstnärerna...det är ingen vanlig kvällskurs säjer ledaren Markus Åkesson, som är stolt över sina adepter.

Jag visar några av Emma målningar först.
 


Denna fina tavlan förställer mina föräldrar. Det är väldigt likt. På söndag är det exakt 1 år sedan pappa gick bort. Då började Emma måla denna tavlan och jag fick den i julklapp. Kan ni tänka er känslan när jag fick den? I februari avled mamma.
Ni förstår så glad jag är över den här tavlan. Den är oersättlig.

Men det fanns många andra fantastiska tavlor. Den här, som Martina gjort gillade jag skarpt.
En njutning för ögat att se dessa tavlor.
Detta är bara några av alla fina!
En del av dessa konstnärer kommer att skapa sig ett namn. Helt välförtjänt!

Nu ska jag stryka en tunika, för imorgon ska maken och jag på galej över helgen.
Vi är bjudna på en weekend på Villa Gransholm, söder om Växjö av våra barn. Vi fick det i present till vår 40-åriga bröllopsdag och vi valde denna helgen som kommer mycket lämpligt-då vi är lite trötta och kan behöva lite avkoppling efter flytten.

Vilka fantastiska barn, sa vi till varandra för en stund sen, när vi fick en låda med godsaker att ta med...vin, choklad, kex ost...
Denna gången blev det ett skrytinlägg. Det ska inte upprepas.  Men det är ju min blogg ;)
Hälsningar Monika

8 kommentarer:

 1. Önskar dej er en trevlig och mysig helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Jo skryt mera! Och gläds över barnen som du har fostrat så bra till kreativa omtänksamma barn. Var stolt och glad skryt mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, Jag är både stolt och glad över mina barn. Fast det där med skrytandet får man va lite försiktig med. Men nån gång ibland måste man ju bara.......
   Tack för goa ord :)
   Monika

   Radera
 3. Visst har man rätt att vara stolt över sina barn... det är inte skryt! Fantastiskt fina målningar, den med din mamma och pappa är ju suverän/ Kram Irené

  SvaraRadera
 4. Jag håller med, visst måste du kunna få visa att du är stolt över dina ungar. Så härligt att de hittar egna kreativa uttryckssätt!

  SvaraRadera
 5. Visst måste du få "skryta" med att du har helt fantastiska döttrar, med en sådan fin mamma så måste ju barnen bli enastående. Hoppas helgen blev skön och avkopplande.
  kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 6. Kul med lite tavlor. Alla mammor är stolta över sina barn. Jag förstår dig. Tavlorna på vernissagen hade en hög klass med tanke på att det var en kvällskurs. Den läraren måste vara stolt. Hoppas ni fick en trevlig och avkopplande helg. /MalinSj

  SvaraRadera
 7. Att glädjas över sina barn är ALDRIG skryt, bara sann och äkta modersstolthet!!!

  SvaraRadera